Putopisno predavanje Tenerifi i predstavljanje projekta “ČITAJ KNJIGU” održati će se u utorak, 12. travnja 2016. godine u 19:00 sati u prostorijama KIC-a.

Ako volite putovati, ako još uz to volite sunce, more, duge pješčane plaže, ako volite plesati salsu i jesti egzotično voće, ako uz to još želite plivati s dupinima, možda zajahati devu, ili se popeti na treći najveći vulkan na svijetu, ili ako se pak želite samo izležavati na Kanarskom suncu gdje temperature i u najhladnijem dobu godine ne padaju ispod 18 stupnjeva, onda su TENERIFE pravo mjesto za vas.

O svom putovanju na Tenerife govorit će nam Alis Marić, poznata blogerica i osnivačica facebook stranice Čitaj knjigu.

Alis će nam predstavit i svoj projekt Čitaj knjigu, koji okuplja 115.000 knjigoljubaca u regiji (koja broji cca 15 milijuna ljudi), koji uz preporuke što čitati, mogu uživati i u prekrasnim fotografijama mjestima za čitanje i inspirativnim citatima.

Kako bi i u Gospiću pridonijeli populariziranju čitanja i podizanja svijesti o važnosti knjiga i čitanja, kako za obrazovanje tako i za napredak u svakom pogledu, KIC Gospić i Putovanja iz Gospića uz našu dragu gošću Alis Marić postavit će prvi book crossing piont za besplatnu razmjenu knjiga.

Gs Press / N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.