Pokušajte se dovoljno naspavti ne misleći o tome što je pun Mjesec, jer ćete zbog tjeskobe teže zaspati.

Predstojeća nedjelja donosi još jedan pun Mjesec. Iako je od davnima poznato da se u to vrijeme lošije spava, i nedavna studija potvrdila je da ćete dio noći provesti bacajući se po krevetu i okrećući se bez nekog posebnog razloga. Utjecaj punog Mjeseca je stvaran i remeti čak i najčvršči san. Neki kažu da se nakon tih noći jednostavno osjećaju iscijeđeno i iscrpljeno.

Pun mjesec najgore utječe na ljude koji se i inače bore s usnivanjem. Kod njih je on najveći remetitelj REM sna. Tada im je trebalo devet posto više vremena da zaspu, a izgubili su i sedam posto manje dubokog sna nakon što su uspješno zaspali, u odnosu na njihov san “normalnih” dana.

Energija punog Mjeseca može biti dobra za vas ako je pravilno koristite. Može vam povećati razinu pozitivne energije, a može i uzburkati vaše osjećaje.

Puni Mjesec je poseban dan u mjesecu kada doživljavamo kulminaciju energije. Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne.

Zbog toga neki mogu osjećati puno više snage i entuzijazma na dan Punog Mjeseca, neki mogu osjećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći Punog Mjeseca.

Sve postaje snažnije na Puni Mjesec. Zbog toga, ovisno o našoj prirodi i odlikama, te određene kvalitete postaju snažnije u nama.

Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvijek reflektira ono što nosimo unutar nas samih.

No, ako smo nemirni, osjetiti ćemo više nemira i kaosa na taj dan. Znanstveno je dokazano da se na dan Punog Mjeseca događa više iznenadnih i impulzivnih zločina – to nije slučajnost.

Zbog toga pazite o čemu razmišljate tijekom tog dana – moglo bi se ostvariti. No, može nam donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces iscjeljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – ovisi samo o nama.

Gs Press / 24sata / atma.hr

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/lifestyle/pazite-pun-mjesec-u-nedjelju-donosi-los-san-i-iscrpljenost-652845 – 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.