DOŠLO je do pucnjave na zagrebačkim Sveticama.

Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije, oko 11:20 su dobili dojavu o sukobu nekoliko osoba u ulici Donje Svetice. Jedna je ranjena vatrenim oružjem.

“Imamo informacije o osobama koje se dovode u vezu s ovime i za njima intenzivno tragamo”, rekli su nam u policiji, a nedugo kasnije iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su tri osobe koje se dovode u vezu sa sukobom i pucnjavom pod nadzorom policije.

Kako neslužbeno doznajemo, ranjena osoba nije u životnoj opasnosti. Radi se, doznjemo, o mlađem muškarcu koji je dovezen u bolnicu Merkur i propucane su mu obje noge.

U policiji ističu da događaj nije povezan s pljačkom Fine koja se dogodila nešto ranije u obližnjoj Ulici grada Gospića.

Policija nam je iza podneva rekla kako imaju informacije o osobama koje se dovode u vezu s pucnjavom i da za njima intenzivno tragaju, do 13 sati uhićena su sva četvorica muškaraca koje policija sumnjiči za sudjelovanje u obračunu. Kako doznajemo, radi se o muškarcima T.Z. (19), R.Z. (25), R.Z (34), D.Z (21).

Čini se da se radi o sačekuši, muškarcu propucano stopalo

Kako neslužbeno doznajemo, ranjeni muškarac nije u životnoj opasnosti. Radi se, doznajemo, o 46-godišnjaku koji je dovezen u bolnicu Merkur i propucano mu je stopalo.

Neslužbeno, radilo se o svojevrsnoj sačekuši.

U popodnevnim satima oglasili su se iz policije s nekim detaljima oko uhićenja.

Gs Press / index.hr