Proslavite Valentinovo u Gospiću uz Klapu Cambi

petak, 15. veljače 2019. godine s početkom u 20 sati, velika dvorana KIC-a Gospić

 

Klapa Cambi osnovana je 1986. godine, naziv potječe od prezimena plemićke obitelji Cambi.
Jedna je od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa te je kroz niz godina svog djelovanja zaslužila niz nagrada i priznanja.

Svakim svojim nastupom Klapa Cambi vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela je ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. U nastupima Klape Cambi osjeća se iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja, promicanju izvorne klapske pjesme izvedene na suvremeni način. Klapa je u tome uspjela zbog svježine i originalnosti, zbog jednako sugestivnih izvedbi vremešnih standarda dalmatinske pjesme, ili klapskih himničkih evergreena, ali i neponovljivih interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića- Gibonnija“, kao i drugih poznatih autora, a u novije vrijeme se i to vrlo uspješno dokazuje i u popularnoj glazbi sa vlastitim skladbama.

Ne more mi bit, Plima ljubavi, Od zipke do križa, Kriva karta, Neprolazna, samo su neki od hitova omiljenih hrvatskih romantičara.

Ulaz besplatan!

Radujemo se Vašem dolasku!

Ravnateljica, Marija Štimac, mag polit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.