Tijekom proteklih blagdana (23. – 26. prosinca 2016. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, četiri narušavanja javnog reda i mira i jedan pronalazak minsko-eksplozivnog sredstva.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2), Korenice (2) i Gospića. Tijekom proteklih blagdana na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno svega 30 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 3 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Novalji, kod 28-godišnjeg hrvatskog državljanina (1,89 g/kg).  Što se vožnje tiče moglo bi se reći kako je to bio jedan relativno miran vikend.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su vrijeđanjem ili omalovažavanjem službene osobe  zabilježeno je na području Otočca (1), tučnjavom na području Senja (1).

U petak je u Trnovcu, Grad Gospić, građanin pronašao jednu ručnu bombu, zaostalu iz II. svjetskog rata.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.