Projekt Roma-LI

POZIVNICA

Finalna Projektna  Konferencija Hotel Zvonimir, Otočac 27.10.2016

 Poštovani/a

Čast nam je i zadovoljstvo pozivati Vas na završnu konferencija projekta pod nazivom ROMA-LI – Jačanje kapaciteta lokalne uprave i osnivanje udruge mladih Roma u Ličko-senjskoj županiji za bolje ostvarivanje ljudskih prava. Projekt se provodi u sklopu Nacionalnog programa za Hrvatsku u okviru programa IPA – Pomoć u tranziciji i jačanje institucija za 2012. godinu: Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguranje učinkovite provedbe standarda EU u provedbi ljudskih prava.Projekt je  financiran od strane Europske Unije i sufinanciran od Ureda za Udruge Vlade RH.

Konferencija će se održati 27. listopada 2016. godine u Hotelu Zvonimir u Otočcu s početkom u 10,30 sati.

Cilj projekta je osnaživanje i bolja zastupljenost romskih manjinskih interesa kroz izgradnju kapaciteta mladih Roma u Ličko-senjskoj županiji, udruživanje s romskim organizacijama civilnog društva (OCD) i podizanje svijesti zajednice i institucija.

Tijekom projekta je osigurano bolje informiranje romske zajednice o vlastitim ljudskim pravima i mehanizmima zaštite kao i pomoć za omogućavanje društveno-ekonomskog osnaživanja, uključujući i pristup obrazovanja i (samo)zapošljavanja. Na koncu projekta osnovana je nova udruga mladih Roma „Spretne ruke“ u Otočcu. Više o aktivnostima i postignućima saznajte na konferenciji!

Molim Vas da potvrdite svoj dolazak na email adresu GTF@zg.t-com.hr najkasnije do utorka 25.10.2016.ili telefonom na broj 01 613 7783. Radujemo se Vašem dolasku!

Mary Ann Rukavina Cipetić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.