IZBOR NAJBOLJIH SPORTSKIH REZULTATA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

ZA 2017.GODINU

Dan sporta Ličko-senjske županije obilježen je večeras u KIC-u Gospić dodijelom priznanja za najbolje sportske rezultate u 2017. godini. Među brojnim uzvanicima iz društvenog i sportskog života, dodijeli priznanja za najbolje sportske rezultate su nazočili župan Darko Milinović, gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina, zamjenica gradonačelnika Gospića Kristina Prša i pomoćnik glavnog tajnika HOO-a Siniša Krajač.

U svome govoru, župan ličko-senjski Darko Milinović pozdravio je sve uzvanike i čestitao nagrađenima.

“Županija Ličko-senjska je skrbila i nastavit će skrbiti o sportu. Svu snagu Ličko-senjske županije može se ogledati kroz ljude koji se bave športom, ponajprije kroz zdrav život. Nema sporta u Ličko-senjskoj županiji koji u svojim počecima nije bio prvak države. To najbolje govori o nama samima, o Ličko-senjskoj županiji i o svim žiteljima koji žive na ovom području.” kazao je župan Milinović.

Nagrade za najuspješnije rezultate su podijelili župan Milinović, zamjenica gradonačelnika grada Gospića Kristina Prša i Siniša Krajač iz HOO.

Nagradu za doprinos razvoju sporta dobili su; Siniša Krajač, Branko Svast, LIDL POSLOVNICA OTOČAC, Ivan Biljan, Ana Lopac i Ivica Radošević.

Priznanje za medijsku promociju sporta „Grga Rupčić“ pripale su radio Gospiću i radio Senju.

Nagrada za najbolji vrtić pripala je pobjedniku dječje olimpijade, dječjem vrtiću „Travica“ iz Senja.

Posebna priznanja za postignute rezultate u 2017.godinu dodijeljena su; PATRICIJI ŠPRAJC (članici Taekwondo kluba Brinje), MIHAELU ALIĆU (članu Hrvačkog kluba Gospić), IVI ZRILIĆ, (članici Ženskog rukometnog kluba Senia) i  VIKTORIJI TRCOL (članici Odbojkaškog kluba Novalja).

Posebnu nagradu “Promotor sporta” za 2017.godinu dobili su; IVAN MUSTAPIĆ, HRVOJE MUDROVČIĆ, ŽELJKO FRKOVIĆ, ADRIJANA DOŠEN i ODBOJKAŠKI KLUB NOVALJA.

U kategoriji perspektivnih sportaša i sportašica Ličko-senjske županije u 2017.godini nagrade su dobili Luka Bičanić i Andrea Bartulac.

Titula perspektivne sportske ekipe Ličko-senjske županije u 2017. pripala je pionirima nogometnog kluba „GOSPIĆ ’91.“ u muškoj konkurenciji i  ženskom rukometnom klubu Senia u ženskoj.

Godišnja nagrada najboljem treneru Ličko-senjske županije za 2017.godinu pripala je Zlatku Matičiću, treneru Ženskog rukometnog kluba Senia.

U kategoriji najboljeg sportaša i sportašice do 18 godina starosti, nagrade su dobili Goran Petranović i  Ana Crnjak.

Godišnju nagradu za najboljeg sportaša i najbolju sportašicu Ličko-senjske županije dobili su Ivan Jelić i Mia Valinčić.

Najbolje sportske ekipe Ličko-senjske županije u 2017. su nogometni klub Nehaj u muškoj konkurenciji i ŽKK Gospić u ženskoj konkurenciji.

Nagrada za životno djelo u sportu ove godine je pripala Tomislavu Čaniću.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.