Početak sedmog mjeseca rezerviraj za ljetnu razmjenu mladih “Include some Drama” koja će se održati u Cerničkoj Šagovini, mjestu nedaleko Nove Gradiške, od 4.-10.7.2019. Erasmus+ razmjenu mladih organizira Outward Bound Hrvatska.

Imat ćeš priliku steći nove prijatelje iz Italije, Španjolske, Makedonije i Litve. Cilj programa je podići razinu svijesti o važnosti mladih i kulture u društvu, razviti medijsku pismenost i kritičko mišljenje kod mladih kroz prakticiranje kazališnih metoda te uključiti u društvo mlade smanjenih mogućnosti.

Sudjelovanjem na ovom 8-dnevnom programu okušat ćeš se u debatama, improvizacijskom kazalištu, forum kazalištu, raspravama i igranju različitih uloga. Tijekom trajanja programa bit ćeš smješten u centru s odvojenim spavaćim sobama, kupaonicom, radnom sobom, blagovaonicom i besplatnim WIFI-jem.  Program je besplatan, financiran je iz budžeta Erasmus+ programa, a pokriveni su troškovi hrane, smještaja i prijevoza.

Na ovu ljetnu razmjenu možeš se prijaviti ako imaš od 17-21 godine te ako živiš u Hrvatskoj. Slanjem maila na  evs@outwardboundcroatia.com dobit ćeš obrazac putem kojeg se možeš prijaviti za sudjelovanje.

Outward Bound Hrvatska član je međunarodne organizacije Outward Bound, a ujedno je i jedina organizacija u Hrvatskoj koja se bavi eksperimentalnim učenjem u prirodi. U Hrvatskoj djelujemo od 2005. godine, a na svojim programima promijenili smo živote 6500 ljudi ukazujući im na njihove sposobnosti i talente kroz avanturu i nesvakidašnju okolinu.

Gs Press / outwardboundcroatia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.