Večeras je dvorana KIC- a Gospić bila premala da bi primila sve one koji su došli dati potporu Milanu Koliću za župana ličko-senjskog i Darku Milinoviću za nositelja HDZ–ove liste. I sami organizatori su bili iznenađeni pa su u posljednji trenutak maknuli stolice iz dvorane kako bi svi zainteresirani mogli ući. Kada se vidi tko je sve danas došao dati potporu, vidljivo je da je HDZ  u tišini smišljao svoju strategiju i očito u tome uspio. HDZ je još jednom pokazao da je spreman okupiti mnoge pa čak i one koji u nekom trenutku nisu bili naklonjeni HDZ-u. Još je jednom HDZ-e pokazao kako se najjača stranka sprema za kampanju  i ako je suditi po ovome skupu, još jednu sigurnu pobjedu.

Među brojnim okupljenima trebao je biti i ugledni gospićki ugostitelj Marko Sokolić-Maki koji je najavio svoj dolazak na skup kako bi dao nedvojbenu potporu kandidatima, ali su ga  pri tome speriječile privatne obveze. Tim više ta potpora Koliću i Milinoviću puno znači jer je to do sada najteži udarac Karlu Starčeviću koji je  već izgubio puno onih koji su ga podupirali prije četiri godine. Među onima koji su došli dati potporu primijetili smo i Danu Šimića sa obitelji, što predstavlja dodatnu snagu dvojca Kolić-Milinović. Također, tu je bio i Marijan Brkljačić-Miš koji je preuzeo HSP-AS  i dao do znanja da Karlo Starčević više na njega ne računa.

Jedan od ugostitelja  koje je također dao potporu Koliću i Milinoviću je Ico Kovačević. Bilo je tu još puno nestranačkih osoba: prof. Ivan Orešković, Katica Asić, Milan Svetić, Mile Ugarković, mnogi ugledni društveni i javni djelatnici.

Današnjem skupu potpore Koliću i Milinoviću nazočili su i sve Udruge proistekle iz Domovinskog rata i brojne sportske udruge među kojima se ističu nogometaši, rukometaši i košarkašice.

Ovaj skup uz nazočnost mnogih intelektualaca, javnih osoba, simpatizera i članova HDZ – a dovoljno govori  o snazi HDZ-a i pokazuje po ‘ko zna koji put pobjednički mentalitet i snagu kandidata Hrvatske  demokratske zajednice.

Ako je suditi po današnjem skupu HDZ-a dok su mnogi proteklih mjeseci blatili HDZ i njegove kandidate, HDZ je u tišini radio u smišljao strategiju za izbore. Čelnici Ličko-senjskog HDZ–a još su jednom dokazali da su majstori svog zanata što HDZ vodi u nove pobjede.

GsPress/N.Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.