Ulica Vila Velebita  postati će  najfotogeničnija ulica  u Gospiću, zahvaljujući Gradu Gospiću, Turističkoj zajednici grada Gospića, Dječjem vrtiću Pahuljica , umjetniku Ivanu Golcu i svim građanima koji će donirati kišobran za ovu instalaciju.  Riječ je o popularno nazvanom ‘umbrella sky‘ projektu koji se širi diljem Europe,a donosi radost i kišobrane. Projekt koji je započeo na trgu gradića Agueda u Portugalu, a proširio se i na ulice Lensa, Pittsburgha, Bordeeauxa…Zagreba, Čakovca, Karlovca, Šibenika ..

Ulica će biti natkrivena instalacijom  od  kišobrana, duljine 50 metara   koji će donesti  vedrinu u cijeli kvart. Uz kišobrane postaviti će se i izložba dječjih radova na temu Nikole Tesle. Kišobrani će biti postavljeni 09.07.2019. godine.

Posudite svoj kišobran za šarenu ljetnu instalaciju u Gospiću

Sve one koji imaju kišobrane mogu ih u idućih dvadesetak dana posuditi turističkoj zajednici grada Gospića i tako uvelike pripomoći u postavljanju instalacije . Svoje kišobrane možete dostaviti do ponedjeljka 08.07.2019. u prostorije turističke zajednice, Bana Ivana Karlovića 1, od 07,00 – 19,00 h svaki dan.  Očekujemo i Vaš kišobran . Napravimo najljepši photo point u našem gradu.

Ova vesela i zanimljiva instalacija dio je projekta Srpanj u Gospiću  koji bi trebao osvježiti vizualni izgled našeg grada  za vrijeme trajanja manifestacije.

Direktor TZ Gospić: Maja Strilić

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.