Župan Ličko-senjske županije mr. Darko Milinović, dr. med zajedno sa suradnicima  primio je Željka Stipića, predsjednika Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod sa suradnicom i predsjednikom Županijskog vijeća Sindikata Preporod Ličko-senjske županije Dragom Katalinićem.

Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu – Preporod danas je u Gospiću, u Strukovnoj školi Gospić konstituirao Županijsko vijeće Sindikata Preporod Ličko-senjske županije. Na taj način novoosnovano Županijsko vijeće Sindikata Preporod Ličko-senjske županije predstavlja 17. Županijsku organizaciju navedenog Sindikata.

Na prijemu je Stipić upoznao prisutne sa svrhom Sindikata te su razmijenjene ideje i razmišljanja o unaprjeđivanju suradnje, gdje je župan Milinović istaknuo da Sindikat u njemu ima suradnika i sugovornika kao i u službama Ličko-senjske županije.

Iskazujući međusobno poštovanje, Župan Ličko-senjske županije zahvalio je Stipiću i suradnicima na ukazanom povjerenju i zajedničkom rješavanju pitanja koja su od interesa i vrijednosti za Ličko-senjsku županiju.

Gs Press /KABINET ŽUPANA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.