U knjizi izdanoj u nakladi izdavačke kuće Beletra koju ovoga puta predstavljamo mogu se pronaći cvjetne esencije za emocionalne, mentalne, tjelesne i duhovne izazove a uz njihovu pomoć može se i otkriti tip osobnosti. Kažu da se uz pomoć Bachovi kapi može preuzeti zdravlje u svoje ruke a kako to učiniti otkriti će nam autorica knjige za sretan i uravnotežen život dr.sc. Ana Klikovac, certificirana homeopatkinja i registriarana Bachova praktičarka iz Zagreba. Vlasnica je tvrtke Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju gdje se mogu dobiti savjetovanja i edukacije u području prirodnih metoda iscjeljivanja. Tijekom vikenda koji je pred nama moguće je ovaj jedinstveni seminar pohađati i u Otočcu te proći prvi i drugi stupanj edukacije o Bachovim kapima prema licenci Bachova centra iz Engleske.

Tijekom predstavljanja knjige biti će moguće složiti vlastitu kombinaciju cvjetnih esencija te kući u jednoj malenoj bočici ponijeti osjećaj mira, tišine, relaksacije te miris cvijeća.  Dr. Bach je 38 kapi razvrstao u 7 skupina koje se primjenjuju za određena stanja i probleme a koje izazove možete riješiti uz pomoć ovih esencija, doznajte u petak, 02. lipnja.

Jedna od osnovnih karakteristika ličkih i velebitskih pašnjaka je činjenica da na kvadratnom metru raste čak više od 50 vrsta biljaka, od čega je više od polovice ljekovitih. Ova je činjenica bila osnovni razlog zašto je naša sugrađanka Helena Bogdanić, vlasnica OPG-a Bogdanić odlučila završiti edukaciju na temu fitoterapije te naučiti kako ljekovito bilje primjenjivati u svrhu liječenja i potpore zdravlju. U petak nam Helena, tijekom promocije knjige, predstavlja naše domaće snage te otkriva koje pripravke na temu ljekovitog bilja ona priprema za svoje kupce, koje tegobe njima uspješno otklanja te kako je ona uspjela prirodu staviti u službu zdravlja.

U subotu, 03. lipnja u 18 h, Helena nas poziva u razgled i obilazak svojeg OPG-a i jednog od najljepših imanja uz rijeku Gacku. Što je sve pripremila u svojoj kušaonici, kakve će se delicije iz njezine proizvodnje naći na stolu, kakva to kućica polagano niče uz obalu rijeke i koja sve iznenađenja priprema u budućnosti, doznajte zajedno s nama.

Dr. Klikovac je cjeloživotna zaljubljenica u rijeku Gacku i čarobne ljepote Gacke doline te svoju ljubav nerijetko spominje i na stranicama svojih knjiga. Tko je za to zaslužan, zašto se Gackoj i u najtežim danima uvijek iznova vraćala, kako je upravo zahvaljujući prirodi i biljkama ovoga kraja u svoj život vraćala balans i harmoniju, doznajte u petak u book cafe-u.

Veselimo se novom druženju uz knjigu, svi ste pozvani i svi ste dobro došli!

Tamara Jurković, book cafe Paradiso Otočac

Gs Press