U nagradnoj igri “PAMETNA KLUPA ZA PAMETNI GRAD – FOTKU LUPI I KLUPU POKUPI!”  Narodni radio je poklonio tri pametne klupe QBen Wave koje imaju 4 USB punjača, 2 bežična punjenja, Internet 3G/4G i LED rasvjetu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri korisnici su trebali u komentaru na Facebook status Narodnog radija objaviti sliku lokacije gdje bi voljeli vidjeti klupu i kratko objašnjenje zašto je baš tu potrebna pametna klupa.

Narodni radio proglasio je pobjednika trećeg i posljednjeg kruga nagradne igre, a odlukom žirija treća klupa otišla je u grad Gospić, zahvaljujući Darku Tomrlinu koji je prijavio Trg Stjepana Radića u Gospiću uz sljedeći tekst:

IAKO JE U DOMOVINSKOM RATU GOSPIĆ UZ VUKOVAR BIO NAJRAZRUŠENIJI GRAD U HRVATSKOJ, SADA JE JEDAN OD NAJLJEPŠIH MALIH GRADOVA U HRVATSKOJ. NA TRGU SE SVAKODNEVNO OKUPLJAJU MLADI, RODITELJI S DJECOM I OSTALI GRAĐANI PA BI KLUPA JAKO DOBRO DOŠLA I DOBRO BI SE UKLOPILA U NOVU VIZIJU RAZVOJA GRADA U SRCU LIKE 💪 I JOŠ NEŠTO, PREMA ISTRAŽIVANJU, NARODNI RADIO JE NA SAMOM VRHU PO SLUŠANOSTI U GOSPIĆU I LIČKO-SENJSKOJ ŽUPANIJI PA MISLIM DA JE TO JOŠ JEDAN RAZLOG VIŠE DA PAMETNA KLUPA ODE BAŠ U MOJ RODNI GOSPIĆ.

U MC Nikola Tesla danas je postavljena pametna klupa koju je osvojio Gospićanin Darko Tomrlin u nagradnoj igri.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.