Tijekom proteklog vikenda (21. – 24. travnja 2017. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, dvije prometne nesreće i dva narušavanja javnog reda i mira.

Tako je u razdoblju od 7. studenog 2016. godine do 23. travnja 2017. godine u Gospiću, nepoznati lopov pokušao provaliti u obiteljsku kuću u vlasništvu 75-godišnjakinje iz Gospića. Provala na sreću nije uspjela.
U subotu u NP Plitvička Jezera, nepoznati lopov je iz torbe 67-godišnje državljanke Singapura ukrao novčanik sa novcem i kreditnom karticom.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića i Otočca. Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 36 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u Podudbini, kod 21-godišnjeg hrvatskog državljanina (1.61 g/kg).

GsPress/PULS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.