Plakat_finalnoGrad Gospić zajedno sa partnerima Osnovnom školom dr. Jure Turića iz Gospića, Osnovnom školom Dr. Franje Tuđmana Lički Osik i Osnovnom školom dr. Ante Starčević Pazarište-Klanac, organizira u četvrtak, 10. prosinca 2015. godine u prostorijama Kulturno Informativnog Centra Gospić, Budačka 12, s početkom u 12:00 sati početnu konferenciju u sklopu projekta „Gradimo Obrazovanje S Pravom Inkluzijom – prevladajmo teškoĆe“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom se osiguravaju pomoćnice i pomoćnici u nastavi učenicima s teškoćama. Ukupna vrijednost projekta je 911.490,30 kn, dok je 838.571,07 kn financirano sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je doprinijeti jačanju socijalne uključenosti i inkluzije u odgojno-obrazovne procese učenika s teškoćama s područja Gospića kroz omogućavanje boljeg pristupa obrazovanju zapošljavanjem 23 pomoćnica i pomoćnika u nastavi.

U cilju senzibilizacije šire javnosti i veće inkluzije djece s teškoćama u društvo, pozivamo građanke i građane Gospića da prisustvuju konferenciji.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.