Dječaci “A” Rukometnog kluba „Gospić“ su u subotu, 12.5.2018., otputovali u Rab i odigrali svoje utakmice lige Primorsko-goranske županije.

Ekipa je na put krenula i više nego desetkovana budući su iz raznih razloga  odustni bili Župan, Stilinović, Vukelić, Rajič i Delišimunović, dok im je raspored donio situaciju da u Rabu odigraju dvije utakmice, i da im u obje protivnik bude neugodna ekipa MRK Arba Rab koja se zbog nekoliko starijih igrača natječe izvan konkurencije.

Unatoč veoma bitnim izostancima i situacije izostanka golmana Stilinovića (zamijenio ga je igrač Petar Milković) odigrali su vrlo dobre utakmice u kojima su pokazali da imaju širinu kadra, ozbiljnost i čvrstinu, te osvojili nova 4 boda.

U obje utakmice protivnik se pokazao kao jedna veoma čvrsta, na momente u obrani i prečvrsta, ekipa koja zna što želi, no igrači Gospića su i ovoga puta uspjeli pokazati da su odlični kada je to najpotrebnije. Već spomenute izostanke određenih igrača odlično su u obje utakmice nadomjestili Ivan Dasović i Petar Milković koji je igrački dres silom prilika morao zamijeniti onim golmanskim te je svojim obranama uvelike doprinjeo konačnim rezultatima.

RK GOSPIĆ – MRK ARBA 20:16 (11:10) – Starčević (9), Dasović (4)

MRK ARBA – RK GOSPIĆ 10:8 (19:21) – Dasović (7), Starčević (6)

Gs Press / Rukometni klub „Gospić“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.