Da se gradska vlast ne nosi sa brojnim problemima pokazao je i današnji aktualni sat na kojem je gradonačelnik Starčević uzaludno pokušavao odgovarati na pitanja gradske većine o brojnim problemima. Stalna politička uhljebljivana u gradske ustanove uz smjene ravnatelja i direktora sve više vuku grad u propast, ali očito je to jedini posao aktualnog gradonačelnika kojem je bitniji put u Njemačku pa je predsjedniku Gradskog vijeća  problem bio i sazvati datum sjednice kako bi istoj nazočio i gradonačelnik.

Grad u zadnjih nekoliko mjeseci napustilo 626 osoba prema statističkim podacima

„Grad svakodnevno napušta sve veći broj građana, je li to politika novih radni mjesta koju ste obećavali gradonačelniče, ovakav egzodus posebice mladih ljudi sa područja naselja Lički Osik kojima ste toliko obećavali u izbornoj kampanji nije bio viđen ni u razdoblju Domovinskog rata, ali to Vas očito ne brine“, bilo je jedno od pitanja.

Pokusaj malverzacije gradonačelnika u trgovačkom društvu „Usluga“?

„Gospodine gradonačelniče molim da nas vezano za gradsko trgovačko društvo Usluga u kojem grad ima udjele izvjestite o nedavno održanoj Skupštini gdje ste pokušali uhljebljenje člana u Nadzorni odbor bez odluke ovoga tijela, jer samo Gradsko vijeće odlučuje o njegovom prijedlogu i gdje nam danas podvaljujete tu odluku. Doista nemoralno od vas!

Stalo Vam je samo do političke igre te  su očito politički pritisci toliki da ste tražili i proširenje Nadzornog odbora kada ste shvatili da članovi Skupštine društva  ne primaju novčanu naknadu pa su vaši predstavnici ostali razočarani, a vi u problemima. Da li je to vaš oblik racionalizacije poslovanja kojim ste hitjeli uhljebiti političke podobnike koji vam polako dolaze glave“, pitao je vijećnik Đapić

Gradonačelnik nastavlja omalovažavanje heroja

Da su gospićkom gradonačelniku vatrogasci mrski, iz samo njemu znani razloga, već je duže vrijeme poznato, ali da će herojima koji su mnoge dane proveli po brojim požarištima diljem Dalmacije uskratiti njihova zakonska prava nije nitko očekivao, pa vjerojatno ni oni sami.

Dok su svi državni službenici i namještenici ostvarili pravo na 1250 kuna božićnice, gospićki vatrogasci će svoja prava morati ostvariti na sudu tužbom prema Gradu, o čemu je odgovor od gradonačelnika tražio vijećnik Krmpotić.

Ode ja u Njemačku…

Sve odgovore gradonačelnik je izbjegavao i pravdao urotama nadajući se što skorijem završetku aktualnog sata i bijegu u Njemačku od kud je i jutros stigao formalno odradit sjednicu Gradskog vijeća kao da ga nije ni briga što Gospić polako, ali sigurno nestaje.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.