Pijani policajac skrivio nesreću, isprebijao unesrećenog motociklistu i pobjegao!

2

Gospićka policija dovršila je krim istragu u svezi prometne nesreće koja se u srijedu oko 21 sat dogodila u Gospiću. Nesreća se dogodila nedaleko od gospićke gimnazije kada je BMW gospićkih registracijskih oznaka oduzeo prednost motociklisti iz Ivanić Grada. Nakon što je vozač automobila skrivio udes, izašao je iz automobila i nekoliko puta šakom u glavu udario unesrećenog motociklistu. Umjesto da sačeka Policiju, vozač je udaljio s lica mjesta.

Policija u svom izvješću navodi kako su policijski službenici PP Gospić dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom s područja Gospića ( riječ je o policijskom službeniku izvan službe), kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Gospiću. Budući je svojim ponašanjem neprimjerenim policijskom službeniku naštetio ugledu policije i time počinio težu povredu službene dužnosti, policijski službenik će tijekom današnjeg dana biti udaljen iz službe-stoji u izvješću PU ličko-senjske, gdje se ne navode podaci o rabijatnom policajcu, osim što se zna kako je riječ o osobi s područja Gospića.

GsPress

2 COMMENTS

  1. Ličkoj policiji u kojoj načelnik Ante Podnar siljuje maloljetnu djevojku, voditelji službi uz PU ukradu milijun kuna na lažne prekovremene, a Ante Podnar, Mladen Kranjčević i Zvonko Vrban postaju nasljednici Martićeve milicije i zaštitnici aboliranih četnika koji vladaju dijelom Like, ništa više ne može narušiti ugled

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here