Na adresu portala Gs Press stiglo je priopćenje dosadašnje glavne urednice i ravnateljice Kulturno informativnog centra Gospić Danijele Bogić. Prenosimo ga u cijelosti:

“Prije nešto više od godinu dana Kulturno Informativni Centar Gospić, javna ustanova za kulturu na čelu sa mnom kao ravnateljicom dobio je koncesiju za obavljanje radijske
djelatnosti za područje Ličko-senjske županije te je time 01. travnja 2017. godine započeo s radom Radio Gospić na frekvencijama 97,1 i 105,7 Mhz.

Od otvorenja radija, kao ravnateljica ustanove obavljala sam i poslove glavnog urednika međutim izmjenom Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada KIC-a Gospić razdvojeno je radno mjesto ravnatelj –glavni urednik te je od dana 25.05.2018.godine glavni urednik Radio Gospića Petar Tomljenović, dosadašnji novinar/voditelj.

Ovom prilikom želim zahvaliti na suradnji lokalnim medijima, institucijama i pojedincima na području županije, kao i svim poslovnim suradnicima.

Petru Tomljenoviću želim puno uspjeha u radu, a slušateljima koji su nebrojeno puta dokazali da im se svidio novi/moderni koncept Radio Gospića poručujem da i dalje Slušaju drugačije!”

Kolegi Tomljenoviću čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

Gs Press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.