U lipnju ove godine izrađeno je 12 kompleta armaturnih koševa za pilote za budući Pelješki most. Počeli su radovi ugradnje armaturnih koševa i betoniranja pilota. Poručili su to iz Hrvatskih cesta za Dnevnik.hr. U proteklom razdoblju od dana početka izvođenja radova do završetka mjeseca lipnja 2019. godine zabijeni su svi čelični piloti, javljaju iz HC-a.

Most je “provirio” iz mora za manje od godinu dana otkako je kineska tvrtka China Road and Bridge Corporation uvedena u posao.

Budačka ulica u Gospiću kopa se po tko zna koji puta. Dok se tijekom radova unatrag nekoliko godina promet odvijao kako-tako, ulica je sada dobrim dijelom sve više šuplja. Radovi su započeli u isto vrijeme kada su započeti radovi na Pelješkom mostu! Turistička sezona je u punom jeku, ali tko mari za to. Gospić ima atraktivnu vožnju oko bandera, na čemu nam zavide svi hrvatski gradovi.

Pelješki most trebao biti završen u ljeto 2021.  Možda će do tada biti gotova i Budačka ulica?! A bude li sreće započet će neki novi radovi i nastat će nove jame. Više se malo tko sjeća po koji puta se ova ulica kopa. Koliko je vremena i novca utrošeno na radove mogla se sagraditi podzemna ulica.

GS press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.