Pećinski park Grabovača iz Perušića ove godine treći puta zaredom priređuje manifestaciju „Božićna čarolija“. Iako je cijeli događaj osmišljen u duhu tradicije adventa i Božića ipak će nam  ponuditi bogat program nadahnut bajkama i modernim pričama. Ove subote, 7. prosinca s početkom u 15 sati očekuje nas zabavno-glazbeni program koji uključuje vilenjačke radionice/igraonice, pisanje pisama Djedici, a novost ove godine je što će svi posjetitelji moći poslušati božićne priče u interpretaciji vile Zvončice u Pričogradu. Zvončića će nasprovesti kroz svijet Harry Pottera, Alise u zemlji čudesa, Kronika iz Narnije, Šume Striborove, Orašara i brojnih drugih popularnih bajki i filmova.

Posebna zona „Kod Rudolfa“  nudit će popularne kobasice, punčeve  i odlično kuhano vino. Osim toga, sve do dolaska Djedice, u „Tvornici igračaka“ užurbani vilenjaci spremat će poklone, a posjetitelji će moći i uživo pogledati hoće li vilenjaci stići pripremiti sve što su djeca poželjela za ove blagdane..

Za najljepšu adventsku fotografiju  bit će postavljen poseban okvir – mjesto za fotografiranje s pogledom na prekrasnu prirodu koja okružuje Grabovaču. I ove godine Grabovača će biti prigodno okićena stotinama lampica i božićnih ukrasa. Čudesnu i pomalo mističnu atmosferu dodatno će naglasiti scenografski elementi koji se ne mogu opisati riječima i koje treba  doći pogledati. Kao i svake godine, posjetitelji će moći kupiti vrijedne božićne tombole.

Na ulazu u Pećinski park Grabovača dočekat će nas Božićna bajka koja će pretvoriti  maštu u stvarnost, a stvarnost u realnost. Sasvim dovoljno ratloga za subotnji dolazak u Grabovaču!

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.