Otvorena trgovina Offerissima u Gospiću

1

Od danas je Offertissimo i u Gospiću, točnije Kaniška 18.

Offerissima svojim korisnicima pruža najjednostavniji pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, kako bi odjenuli svoje obitelji, ukrasili i brinuli o svojim kućanstvima. Sve to po najnižim cijenama.

Offertissima slavi 25 godina postojanja! Proslavimo put od četvrt stoljeća tijekom kojeg smo zajedno s vama rasli, veselili se i gradili hrvatski brend koji je danas prepoznat od strane kupaca diljem Hrvatske. Uskoro sve naše vjerne kupce i pratitelje kao znak zahvalnosti očekuju brojna iznenađenja – od prigodnih popusta, nagrada i nezaboravnih trenutaka.

Gs Press

1 COMMENT

  1. Zar Ranko Ostojić koji stoji iza svega zaista vjeruje da neće odgovarati za to? Zar ta bitanga o kojoj već četiri godine otvoreno pišem da je postavljen od strane KOS-a (Splitska veza) i MI6 za predsjednika saborsog Odbora za nacionalnu sigurnost zaista vjeruje da će se nekažnjeno izvući iz svega?

    U dva nastavka ću objaviti samo samo pet zadnjih oslobađajućih prekršaja. Ima tu zanimljivih prijava koje najbolje opisuju što se događa u Lici.

    https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/08/odlazi-ranko-ostojicu-i-vodi-svoje.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here