Ove srijede, 11. prosinca na inicijativu Vijeća za prevenciju Općine Donji Lapac, u prostorijama Osnovne škole Donji Lapac održana je humanitarna akcija  „Pomozimo djeci u susret Božiću“

Maleni kreativci, osnovnoškolci, su na božićnom sajmu nudili na prodaju rukotvorine – prigodne božićne i novogodišnje ukrase prodajom kojih je prikupljen značajni novčani iznos koji je uručen lapačkoj obitelj Cvijetićanin, čiji je član obitelji tridesetogodišnji Nikola tijekom 2017. godine doživio tešku nesreću i stradavanje prilikom pada.

Solidarnost među građanima uz aktivno uključivanje javnih institucija u ovo predblagdansko vrijeme izmamila je osmijeh na Nikolino lice kojega su posjetili predsjednik Vijeća za prevenciju Općine Donji Lapac Miro Tomić, predstavnica Crvenog Križa Donji Lapac Ljiljana Klobučar, donačelnik Općine Milan Knežević i kontakt policajka PGP Donji Lapac  Višnja Kulović.

Uz malo volje i truda lapački su osnovnoškolci pokazali veliko srce, a kroz svoju razigranu dječju maštu podsjetili su i nas odrasle kako je dobro činiti dobro.

Ne smijemo zaboraviti kako dobročinstvo stvara osjećaj zadovoljstva i zahvalnosti, a on nam je svima potreban jer kada činimo dobro činimo to ne samo drugima, već i sebi jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA.

Gs Press / PULS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.