U Karlobagu će se i ove godine održati 4. MT „Heroji Domovinskog rata“ povodom proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana hrvatski Branitelja a kao što već znate turnir je posvećen svim stradalim braniteljima u Domovinskom Ratu. Dvodnevni program proslave održati će se u utorak 02.08.2016. sa početkom u 18:30 sati kada će se položiti vijenci i zapaliti svijeće, nakon toga održati će se misa zadušnica u Crkvi Sv Josipa za sve stradale Branitelje, prvi dan u sklopu malonogometnog turnira završit će u Općinskoj vijećnici  gdje će se održati jednosatni program izvlačenja skupina malonogometnog turnira. Središnji dio proslave održati će se u subotu 06.08.2016. kada će se i održati i malonogometni turnir na Općinskom igralištu Laktinac sa početkom u 16:00 sati. Na turniru će sudjelovati ukupno 8 momčadi koji će dobiti pozivnice od organizatora za sudjelovanjem na Herojima.

Novost je ove godine da će na turniru nastupiti i dvije juniorske momčadi Mnk Karlobag- Vikendaši Karlobag koji će svoju međusobnu utakmicu odigrati oko 21:00 sata za pehar pobjednika juniora do 16 godina Heroja Domovinskog rata.

Branitelji naslova iz 2015 godine je momčad SJP Tigrovi iz Gospića koji su osvojili turnir u Karlobagu i 2014 godine. I ove godine se sprema bogati sportski i zabavni program sa mnoštvo uzvanika i gostiju turnira. Također za sve posjetitelje ovoga velikog sportskog događaja za samu općinu Karlobag i Ličko-Senjsku županiju biti će osigurana hrana i piće po promotivnim cijenama.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.