U utorak, 19. travnja 2016. g. u KIC-u Gospić održano je predavanje o liječenju karcinoma na prirodan način.

Gost predavač Denis Bašnec, direktor Centra za prirodoslovne studije i liječnik prirodne medicine, kroz svoje sinoćnje predavanje odgovorio je na pitanje Što je uzrok karcinoma i kako se on liječi?

Svaki lakši zdravstveni problem, pa tako i sve najteže bolesti mogu se riješiti jedino na način da čovjek odbaci loše navike čijim prakticiranjem je izazvao/stvorio zdravstveni problem odnosno bolest.

Do oboljenja od najtežih bolesti dolazi zbog zakiseljenosti organizma kroz konzumiranje štetne hrane kao što su rafinirani šećeri, namirnice životinjskog podrijetla, kava, alkohol, cigarete ali i duhovni disbalans čovjeka.

Program prirodnog liječenja uključuje slijedeće korake: prihvaćanje odgovornosti za svoje zdravlje i život, čišćenje organizma od otrova koje uključuje duhovnu detoksikaciju od negativnih misli i pesimizma te fizičku detoksikaciju (ljekovito bilje + hladno cijeđeni sokovi), poboljšanje cirkulacije (hidroterapija) i jačanje rada imunitetnog sustava, pravilno i dovoljno konzumiranje vode te pomaganje drugima, čineći dobro.

„Ne postoje neizlječive bolesti, postoje samo neizlječivi ljudi, oni koji ne žele mijenjati svoje loše životne navike koje ih vode putem propasti“ naglasio je Denis Bašnec.

Gs Press / KIC

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.