Aktualni sat na današnjoj Županijskoj skupštini nije bio posebno zanimljiv. Bilo je postavljenih pitanja od Nikole Marasa(SDP) oko NP Plitvičkih jezera, nekoliko pitanja oko funkcioniranja Županije i pitanje Ante Franića(HSLS) oko elektrifikacije ruralnih područja. Na današnjoj Skupštini su zapravo prevladavala pitanja tehničke prirode.

Vijećnici HDZ-a i partnera odbili prijedlog SDP-A i ostatka oporbe da se s Dnevnoga reda skine točka vezana uz Statut ŽUC-a

Na točki Dnevnog reda oko izmjene Statuta ŽUC –a za koju je Skupština počela proceduru 15. prosinca, SDP i oporba su htjeli da se skine s Dnevnog reda. Vijećnici HDZ – a i koalicijskih partnera u Županijskoj skupštini su to odbili i pročelnica Ana Rukavina Stilinović je objasnila da je ta procedura započela prije gotovo dva mjeseca.

Luka Matijević v.d. ravnatelja ŽUC-a

Izmjene Statuta je predložilo Upravno vijeće ŽUC – a koje je predložilo da se Luka Matijević, dosadašnji ravnatelj imenuje za vršitelja dužnosti ravnatelja ŽUC –a . On će svoju dužnost obnašati do raspisivanja natječaja, sukladno Odluci Upravnog vijeća. Po zakonskim propisima Natječaj mora biti raspisan najkasnije u roku od godine dana.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.