Hotelu Zvonimir u Otočcu danas je održana svečanost dodjele priznanja Hrvatskog Moto Saveza za zemljane discipline Prvenstva Hrvatske 2019 godine, Extreme enduro (EE), Super enduro (SEN), Cross country (CC) i Trail (TR).

Svečanost je otvorio predsjednik HMKO Emil Kotvica, koji je od Hrvatskog moto saveza dobio plaketu za treće mjesto u disciplinama cross country i super enduro u klasi veterana. Hrvatski moto savez dodijelio je Hrvatskom moto klubu Otočac plaketu za treće mjesto u Hrvatskoj u klasi super enduro.

Predsjednik sportskih udruga Grada Otočca Nikola Pemper izrazio zadovoljstvo što se ovakva svečanost održala baš u Otočcu.

Uz nagrađene motocikliste, priznanje za doprinos extreme enduro pripalo je županu ličko-senjske županije dr. Darku Milinoviću i Ličko-senjskoj županiji, koji je u govoru dočarao svoju pasioniranost motociklističkim sportom.

Glavni Tajnik HMS Ivan Laftter također je izrazio zadovoljstvo vrhunskom organizacijom ovog događaja koji je nadmašio sve dosadašnje slične svečanosti.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.