Održan je (subota 6.5.2017.) turnir u malom rukometu u Senju. Na “Malom Uskoku 2017” je od ukupno 32 sudjelovalo 7 ekipa Rukometnog kluba „Gospić“. Dečki 2008. godišta su osvojivši 1. mjesto bili najuspješniji, dok su ih slijedili vidno oslabljeni dječaci 2007. godišta koji su osvojili 2. mjesto.

Na turnir su naši rukometaši došli s preko 50 najmlađih igrača koji su bili podijeljeni u 7 ekipa, 1 ekipa djevojčica 2006., 2 ekipe dječaka 2007. i 4 ekipe dječaka 2008. godišta. Nakon brojnih ove godine odrađenih turnira u kojima se nekoliko naših ekipa plasiralo u samu završnicu, to se ostvarilo i na ovom turniru u Senju. Naime, čak 3 naše ekipe u kategoriji 2008. godišta su se plasirale u 1/4 finala što je zaista potvrda velikog talenta naših klinaca i odličnog rada trenera.

Dječaci 2008. godišta su bez veoma bitnih Karla Korečića i Luke Borovca završili turnir bez poraza i osvojili 1. mjesto. Ivan Borovac proglašen je za najboljeg igrača, dok je Mateo Jergović sasvim zasluženo pronašao svoje mjesto u najboljoj ekipi turnira.

Kod dječaka 2007. godišta su nedostajala dva veoma važna startera, no i bez Vedrana Hećimovića i Matije Bukovca dečki su odradili odličan turnir, no na žalost tijesno poraženi u finalu osvajaju 2. mjesto. Fran juraj Rukavina proglašen je za najboljeg golmana, a u najbolju ekipu uvršten je odlični Ivan Pavelić.

Gs Press / RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.