Zbog sutrašnjeg Praznika rada tržnica u Gospiću održana je danas. Svjedočili smo pravoj eksploziji plodova iz zadarskog zaleđa koji su doslovnio preplavili tržnicu.

Djelatnici Komunalca su na ulazu pazili na socijalnu distancu i dezinfekciju ruku građana. A u tržnici? Kao da se sve dijelilo besplatno pa su mnogi kupci jedni drugima doslovno puhali u vratove. U većini slučajeva prodavači su propisno nosili zaštitne maske i rukavice, ali ne svi jer je opet bilo slučajeva da su maske bile dekoracija u ovim korona-vremenima.

Što se ponude tiče ona je i danas bila izvrsna. Dok se u Lici ovih dana tek dovršavala sjetva povrća, na tržnici se danas nudilo obilje plodova. Osim toga u obližnjim „čvrstim“ objektima također nije nedostajalo artikala niti kupaca.

Budući je današnji dan bio topao i uz promjenjivu naoblaku gospićka tržnica bila je pravo mjesto za opskrbu brojnih domaćinstava. Sve je to još daleko od uobičajene situacije kada se na jednom mjestu nađe više škart-robe nego li pravih stvari. Nekima vjerojatno i to nedostaje.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.