U prepunoj dvorani gospićkog KIC-a danas je svoj program predstavio kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković.  Program je predstavio pred članovima stranke pristiglim iz svih gradova i općina Ličko-senjske županije. Na dolasku mu se  u ime domaćina zahvalio  predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović, koji je bio u društvu sa županom Milanom Kolićem i gradonačelnikom Grada Gospića Petrom Krmpotićem. Predstavljanje programa Andreja Plenkovića pod geslom: “HDZ-Središnja snaga razvoja Hrvatske“ realizirano je bez nazočnosti medija, ali je iz Plenkovićevog programa vidljivo kako snažno uporište svoje kampanje i strategije nalazi u povijesnim korijenima HDZ-a i Hrvatske, uz novu viziju funkcioniranja najvažnijih državnih tijela, a sve to kroz makroekonomske profile. Nakon predstavljanja svojega programa Andrej Plenković se obratio novinarima.

-Bila mi  čast biti danas ovdje u Gospiću  sa svojim stranačkim prijateljima i predstaviti svoj program. Razgovarao sam s kolegom Milinovićem, sa županom Kolićem, gradonačelnikom Krmpotićem, kao i sa mnogim stranačkim kolegama s ovih prostora. Bilo je govora i o pripremama za parlamentarne izbore, pri čemu ova izborna jedinica i Gospić uvijek daju ogromni i pobjednički doprinos. Prema ozračju koje vidim ovdje postoji puno želje i volje kod svih stranačkih kolega da ponovno ostvarimo najbolji rezultat, rekao je Andrej Plenković i zahvalio domaćinima na odličnom prijemu i podršci.

Za razliku od nekih drugih stranaka kada tijekom predizborne kampanje za stranačke čelnike, tzv. protivnike nije dočekao nitko od lokalnih stranačkih prvaka. U Gospiću je kandidata za predsjednika HDZ-a dočekalo mnoštvo, među kojima su bili svi predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.