Blagdan uskrsnuća Isusa Krista obilježit će se ove godine u organizaciji Javne ustanove „Pećinski park Grabovača“ i Narodne knjižnice Općine Perušić koja započinje s uskršnjim radionicama od 13. ožujka pa sve do Uskrsa. Djeca, ali i svi zainteresirani, u knjižnici će svakoga dana moći izrađivati uskršnje zečeve, vjenčiće, košarice i pisanice te ostale uskršnje dekoracije koje će 2. travnja krasiti područje oko suvenirnice na Grabovači na kojoj vaš očekuje posebna proslava Uskrsa.

Naime, program je osmišljen za djecu i odrasle kako bi se uz igre, ples i kreativne radionice proslavio ovaj najveći kršćanski blagdan. Voditelji će biti kostimirani u Uskršnje zečeve, a održat će se  i mnoga natjecanja – od odabira najljepše pisanice, utrke u nošenju jaja na žlici, potrage za pisanicom i tucanja jaja kako bi se izabrao onaj najbolji tucak. Sve posjetitelje zasigurno očekuje dobra zabava uz pregršt aktivnosti, uskršnje ražnjiće, kotlić, ali i ples uz glazbu DJ-a.

Djecu će najviše zabaviti radionice izrade zečića te bojanja pisanica od stiropora pomoću vodenih bojica, tempera ili flomastera kojima će se kititi grane, a šarena jaja djeca će moći i ponesti kući.

Pećinski park Grabovača svima daje na znanje da ponovno organizira i Dane otvorenih vrata s promotivnim cijenama individualnih ulaznica od 2. -22. travnja od 30 kuna.

Gs Press / Turistička zajednica Perušić

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.