Na završnici Rukometnog prvenstva Hrvatske kadeti RK „Gospić“  zauzeli su 13. mjesto. S obzirom na iznimno jaku konkurenciju i vrlo veliki broj ekipa, ovaj uspjeh dječaka 2004. godišta time je još veći.

Ovim povodom je u  Uredu gradonačelnika Grada Gospića upriličen susret gradonačelnika Petra Krmpotića s mladim sportskim nadama. Dječake je predvodio predsjednik kluba Ivan Biljan, potpredsjednik Marko Brkljačić, tajnik Vanja Antić i trener Zvonimir Knežević. Uz čestitke mladim sportašima i  upravi kluba gradonačelnik Krmpotić zaželio je još puno uspjeha, uz naglasak kako je škola ipak na prvom mjestu, dok sprega obrazovanja i sporta uvijek na mladih stvara dobre vrijedne ljude. Gradonačelnik je upravi kluba obećao nastavak pomoći, posebice kada su u pitanju bolji uvjeti rada i edukacija trenera. Predsjednik RK „Gospić“ Ivan Biljan uvjeren je da klub može više, a sukcesivan napredak i sve bolji rezultati dokaz su da je klub na dobrom putu.

-Intencija kluba je igrati što kvalitetniji rukomet, što će značiti nastavak natjecanja  u II. rukometnoj ligi. Rezultati su u svim uzrastima sve bolji, a kontinuirani i uporni  rad  pokazao se kao jedina prava formula. Unatrag zadnjih 5 godina aktivno se radi, pri čemu treba istaknuti treniranje mladih uzrasta. Taj uporni rad počeo je pokazivati sve bolje rezultate i na državnoj razini, rekao je predsjednik RK „Gospić“ Ivan Biljan. Klub trenutno broji oko 180 članova, što ih uz gospićke nogometaše čini najbrojnijim sportskim kolektivom u gradu.

Gs Press/ N. Mraovic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.