U dvorani POU „dr. Ante Starčević večeras je održana Izborna skupština Temeljne organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Gospića. Nakon izbora radnih tijela izvješće o radu podnio je dosadašnji predsjednik TO Milan Kolić. Ustvrdio je kako gospićka organizacija broji preko 1800 članova, a HDZ je u Gospiću odnio pobjedu na svim dosadašnjim izborima održanim u demokratskoj i suverenoj Hrvatskoj. Milan Kolić se zahvalio na potpori koju je uživao od strane članstva tijekom svih ovih godina. Nije se ponovno kandidirao za mjesto predsjednik TO HDZ-a grada Gospića. O uspjesima HDZ-a govorio je predsjednik GO HDZ-a Gospić Petar Krmpotić. Zahvalio se Milanu Koliću koji je bio na kormilu Temeljne organizacije stranke kada je trebalo dodatno konsolidirati stranačke redove, pa je ustvrdio kako je upravo takvo pokazano jedinstvo unutar stranke ključ uspjeha HDZ-a.
Kandidaturu za predsjednika TO HDZ-a grada Gospića istaknuo je Juraj Verzon, koji je potom aklamacijom jednoglasno odabran za tu funkciju. Verzon je dragovoljac Domovinskog rata, ugledni intelektualac koji obnaša vrlo odgovorne poslove u uredu državne uprave. Na Izbornoj skupštini izabrani su i članovi Izvršnog odbora TO HDZ-a Gospić:Mate Uzelac, Karmela Baburić, Ivica Radošević, Pajo Brkljačić, Božica Šuper, Mile Asić, Željko Župan i Anton Buneta. Kandidature za mjesta izaslanika za izbornu skupštinu GO HDZ-a istaknulo je 50 članova stranke.
Skup su uveličali članovi stranke koji obnašaju funkcije na višim instancama, poput mr. Darka Milinovića, saborskog zastupnika i predsjednika ŽO HDZ-a, Ivica Ćaćić, dopredsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a na nacionalnoj razini, Ivan Biljan, predsjednik Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije i dr. Dražen Jurković ratni predsjednik Kriznog stožera općine Gospić.

GsPress/N.Mraović

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.