Grad Gospić od danas je bogatiji za još jednu benzinsku crpku. Tvrtka Energy-Bentz u vlasništvu Tihomira Antunovića svečano je u rad pustila modernu benzinsku postaju upotpunjenu automatskom praonicom, plinskom postajom i punionicom plinskih boca.

Kako je u svom pozdravnom govoru istaknuo vlasnik, investicija je to vrijedna 12 milijuna kuna, a na postaji je uposleno dvadesetak djelatnika. Antunović se posebno zahvalio Gradu Gospiću koji im je u realizaciji ovoga projekta pružao maksimalnu podršku.

Gradonačelnik grada Gospića Petar Krmpotić istaknuo je nekoliko detalja vezanih uz ovaj projekt, te se zahvalio Tihomiru Antunoviću na novim radnim radnim mjestima kao i uljepšanoj vizuri grada na samom ulazu.

– Našim građanima ste ponudili uslugu koju do sada nisu imali. Nastavljamo sa investicijama u Poslovnoj zoni sa turskim investitorima, kazao je gradonačelnik Krmpotić te najavio kako će na novu benzinsku crpku dolaziti i kao kupac.

Ličko-senjski župan Milan Kolić kazao je da je investicija Energy-Benza vrlo bitna za grad Gospić, ali i cijelu županiju.

– Ovo nije samo prelijep objekt nego i najveća investicija trenutno koja je završena na području LSŽ, teška oko 12 milijuna kuna.. Ono što je još vrijednije, tu je 20 novih radnih mjesta, 20 novih obitelji koje su pronašle svoj kruh. Ličko-senjska županija i jedinice lokalne samouprave spremno će dočekati sve investitore koji su spremni ulagati, prvenstveno u turizam, poljoprivredu , šumarstvo, ali i sve ono drugo što naša županija nudi, kazao je župan Kolić ističući kako je Lika spremna.

Svečanom otvorenju benzinske postaje nazočio je i ministar obrta i poduzetništva Darko Horvat, koji je u društvu župana Kolića, gradonačelnika Krmpotića i Tomislava Antunovića pustio u rad novu postaju.

H.J./N.M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.