Na adrese medija koji su objavili informaciju da je Stjepan Ćaćić kazneno prijavljen zbog malverzacija sa novcem Sportskog saveza stiglo je reagiranje u kojem isti pojedine medije optužuje za spregu sa policijom, sudstvom i lokalnom mafijom. Tekst koji je objavio portal GsPress autorsko djelo je HINE, a vijest o navodnim malverzacijama objavili su brojni nacionalni mediji. U nastavku objavljujemo dio reagiranja koje se odnosi dijelove objavljene na našem portalu.

STJEPAN ĆAĆIĆ
Lički Osik

  Temeljem čl. 40 Zakona o medijima zahtijevam objavu

                REAGIRANJA
na tekst objavljen na portalima:
od 22.12.2015.godine
koje ste sukladno čl. 41 Zakona o medijima obvezni objaviti bez promjena i dopuna na istom mjestu ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili ili istovrijedan način na koji je bila objavljena informacija na koju se ispravak odnosi.
    S obzirom da nisam službeno obaviješten o bilo kakvoj kaznenoj prijavi, već o sam o istome saznao iz medija želim ispraviti slijedeće neistine:
 1./ U razdoblju od travnja 2010.godine do 21. studenog 2012.godine nisam isplaćivao sebi nikakvu naknadu. O svim isplaćenim putnim nalozima postoji uredna dokumentacija koju su potpisali oni koji su podnijeli zahtjev za isplatu, postoje potpisane isplatnice i potpisana izvješća. Ukoliko ih je netko namjerno uništio ili sklonio ne mogu snositi odgovornost, ali upozoravam da će se vještačenjem utvrditi vjerodostojnost potpisa,a poligrafom će se utvrditi ostali detalji. Iz tih razloga se radujem eventualnom sudskom postupku da se napokon utvrdi istina.
   2./ U navedenom razdoblju nisam imao nikakvu svoju pravnu osobu, što je jednostavno  utvrditi utvrditi uvidom u registar koji se vodi kod nadležnog Trgovačkog suda, pa nisam mogao pribaviti protupravnu imovinsku korist.
 Sve obveze izvršene su sukladno Programu javnih potreba koje je donijelo nadležno tijelo, a izvješće je također usvojeno od strane nadležnog tijela.
            Ukoliko ne objavite ovo reagiranje podnijeti ću tužbu sukladno čl. 46 Zakona o medijima, ali vjerujem da je svima nama u interesu istinita informacija, sigurnost građana, te bolji i kvalitetniji život u Ličko-senjskoj županiji.
          S poštovanjem,
                                         Stjepan Ćaćić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.