Nina Badrić odgovorila na komentar gospođe koja ju je pozvala da kopa krumpire

2

Društvenim mrežama počeo se tako širiti komentar koji je napisala jedna gospođa pozvavši Ninu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. Nina je jutros reagirala na taj komentar.

Nakon što je pjevačica Nina Badrić snimila video u kojem traži vladajuće da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao za vrijeme pandemije koronavirusa, nisu je podržali mnogi korisnici društvenih mreža. U komentarima na Facebooku pjevačici i njenoj kolegici Lani Jurčević, koja je podržala Ninin apel, savjetovali su da pronađu druge poslove.  Društvenim mrežama počeo se tako širiti komentar koji je napisala jedna gospođa pozvavši Ninu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. Nina je jutros reagirala na taj komentar.

“Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti”, kratko je napisala u objavi, a odmah se javila i kolegica Pamela Ramljak.  “Gospođa je dala oglas. Vjerojatno bi joj došli svi džabe vaditi krumpir da se nađu tamo estradnjaci.

Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu, a očito joj ne ide”, napisala je Ramljak, a Badrić je dodala: “Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krumpira”

Podsjetimo, reakcije na apel glazbenika za pomoć 15.000 radnika u industriji nisu baš pozitivne na društvenim mrežama, a jedna poruka istaknula se te se proširila društvenim mrežama. “Evo za par dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno”, napisala je jedna gospođa i skupila skoro 2500 lajkova i gomilu komentara.

Gs Press / vecernji.hr

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/nina-badric-odgovorila-na-komentar-gospode-koja-ju-je-pozvala-da-kopa-krumpire-1420872 – www.vecernji.hr

2 COMMENTS

  1. Estradnjaci, ako se osječaju uzvišenom skupinom ljudi, zaboravljaju da žive od “malih” ljudi. Neka ne zaborave da je to samo dar-struka da prehrane sebe i da bez tih istih ljudi ne bi imali što jesti. Gospođa koja je prozvala na branje krumpira, vjerujem da je to napravila na “nespretan” način, ali, htjeli mi to priznati ili ne, odlična je poruka svima nama da se skuliramo u ovo doba, prihvatimo činjenicu da je to izuzetno dobra vještina za preživljavanje, te također uzvišena bića poput naših estradnjaka i drugih skupina zanimanja, trgnemo da promisle o svemu što nam se događa .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.