Zimski sajam, Božićni sajam ili Advent u Gospiću, kako ga god želite nazvati, jučer je počeo da bi danas već završio.  Nakon nastupa tamburaša i puhačkog orkestra grada Gospića, djed Božićnjak je navratio i podjelio djeci darove za Božić.  Uz darove su djeca uživala u figuricama od balona koje su im animatori marljivo pravili dok su čekali na red da bi vidjeli djeda Božićnjaka.

Park pokraj Pučkog učilišta sinoć je bio potpuno prazan. Jedini znak da se ovdje nešto događa bio je vlakić “BUBI” koji je i večeras vozio djecu po gradu.  Nakon zabave u POU po programu je trebalo uslijediti puštanje svjetlećih lampiona sa trga Stjepana Radića…

Stotine klinaca iz Gospića i okolice s nestrpljenjem su očekivali najavljeno, tradicionalno puštanje u nebo svjetlećih lampiona. Okupili su se večeras i čekali taj trenutak. Izgleda da su ovoga puta dječje želje ostale po strani zbog koncerta Marka Perkovića Thompsona. Izmišljotina organizatora, Grada Gospića, da se puštanje lampiona odgađa zbog kiše (a nije pala niti jedna kap) doista je ravna omalovažavanju. Na licu mjesta, na Trgu Stjepana Radića, osim djece i njihovih roditelja bili su i pripadnici JVP Gospić. Dakle, sve je bilo spremno, osim organizatora.  Nepotreban gaf organizatora koji neće kompenzirati niti večerašnji koncert s domoljubnim nabojem. Djeca bi nam ipak trebala biti na prvome mjestu.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.