Čak i neke pjesme govore kako nema sretne ljubavi. Barem one velike ljubavi. Pomalo smo se u to uvjerili i nakon velike pompe što ju je izazvalo homoseksualno vjenčanje para iz Gospića, ili točnije iz gospićkog zatvora.
Sve je bio lijepo, krasno i srcedrapajući dok je trajalo, dok su se mediji naslađivali sudbonosnim „da“ Mate i Erika. Zbog okolnosti čak niti prvu bračnu noć nisu bili zajedno. A onda šok!2 Zatvorski sustav ih je razdvojio i poslao u različite zatvore na služenje kazne. Ne samo da su razdvojeni, nego ni jedan nije ostao u Gospiću.  U biti je Gospić samo prolazna točka u ovoj gay priči jer niti jedan nije imao bilo kakvu poveznicu s Gospićem, osim što su tu služili kaznu kada se odlučili vjenčati.  Istina, Gospić će biti uvijek u njihovim srcima zbog povijesnog vjenčanja uzničkog para, ali po ostalome im je crna točka i podsjetnik na nešto loše.
Jedan član ovoga para se nalazi u Zagrebu, a drugi/a u Požegi.  Zanimljivo jer se u Požegi nalazi i ženski zatvor. Nadajmo se da će jedan drugom ostati vjerni, baš kako su rekli tijekom samog čina vjenčanja: …“u dobru i zlu, dok nas smrt ne rastavi“. Nemaju čak pravo na posjetu jedan drugome sve dok služe zatvorsku kaznu. Zamislite situaciju da se oženite pa vam netko odvede i preseli mladu?!? Tužni horor!
Nije ljubav prase, rekli su naši stari. Ovi dečki se ipak vole pa im želimo svu sreću. A strasnu, fizičku ljubav će konzumirati kada konačno budu imali priliku biti zajedno. Do tada će im i ona platonska ljubav dobro doći.

GS Press/ N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.