”BOŽIĆ U LICI” u organizaciji Humanitarne udruge ”NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH” Pula – Podružnica Ličko-senjska koja će se održati u subotu, 09.12.2017. godine s početkom u 12,00 sati u prostorijama Udruge ”GAČANKA” na adresi Ulica Bana Josipa Jelačića 16, Otočac

PROGRAM:

12,00 sati– predstavljanje Humanitarne udruge Naš San Njihov Osmijeh te njihove podružnice u Ličko-senjskoj županiji

13,00 sati – zakuska i druženje s predstavnicima medija i građanima

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH nastala je 2010. godine s ciljem promicanja humanosti, dobrote i ljubavi prema čovjeku te potrebe volontiranja i humanitarnog djelovanja.

U nepunih 8 godina djelovanja prikupljeno je i donirano preko 60 tona namirnica koje su podijeljene na preko 1000 obitelji u Republici Hrvatskoj a sama Udruga nosioc je mnogih nagrada i priznanja poput Nagrade za humanitarni rad iz 2012. godine od Republike Hrvatske, Ponos Hrvatske iz 2015. godine te nagradu za Dobrotvorku godine iz 2016. godine koju je osvojila naša volonterka s down sindromom.

Početkom Studenog, volonteri humanitarne udruge NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH iz Pule, posjetili su u sklopu humanitarne akcije ”SLUŠAJ SVOJE SRCE” Ličko-senjsku županiju gdje smo od 03.11. do 05.11. u 8 mjesta posjetili 49 obitelji i donirali im preko 800 kg namirnica.

Kako su s nama na terenu prisustvovale volonterke s područja Otočca i okolice, pokrenula se ideja o osnutku Podružnice Ličko-senjske za potrebite obitelji na tom području.

Sukladno tome, aktivnost ”BOŽIĆ U LICI” bila bi prva aktivnost volontera za područje Like koje bi imale za zadatak podjelu namirnica i higijenskih sredstava za potrebite obitelji te posjetu Domu za starije i nemoćne.

Ideja nam je da uz prisustvo i posredništvo medija dođe do širenja volonterstva na istom području kao i pozivanju mogućih donatora koji bi se mogli uključiti u donatorsku mrežu već u Prosincu ove godine.

Nadamo se vašem dolasku i da isti bude prvi korak ka zajedničkom djelovanju i pomaganju potrebitim obiteljima.

Gs Press /  udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH Ličko-senjske županije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.