Naš rejting je narastao isključivo zahvaljujući vama, uvaženi čitatelji!

0

Već smo navikli da se svi lički portali (pa čak i oni „lički“ iz Zagreba) lažno predstavljaju kao najčitaniji. Ima to i svoju pragmatično-praktičnu crtu jer naivni sponzori vjeruju u te bajke i sretni su da se njihov lik i djelo pojave na tom „najčitanijem“ portalu. Sve ih morao razočarati.

Osim uvijek najčitanijeg ličkog medija Lika online, naš portal se od danas uključio u popis TOP-100 hrvatskih elektroničkih medija! Na ovaj način moramo razgolititi istinu svih ostalih „najčitanijih“ ličkih portala od kojih se većina ne može naći niti u društvu portala od 10 000. mjesta na više. Drago nam je što su čitatelji prepoznali naš rad i nastojanja da im prenosimo pravodobne i točne informacije. Bez nekima omiljenog copy-paste novinarstva  kojega mogu preferirati i mala djeca. Da nema web-stranica jedinica lokalne samouprave i pojedinih institucija, takvi „rasni novinari“ ne bi opstali niti jedan dan.

Naš uspjeh nema čarobne formule. Nema niti jednog dana u godini da vam nismo prenesli neku novu informaciju, bez obzira je li to blagdan, petak ili svetak. Samo rad, a ne nerad.  Rezultat se vidi! U ovome ne pomažu neutemeljene samohvale, laži ili zvučne titule. Novinarstvo je prije svega zanat koji volimo.

Još jednom vam zahvaljujemo jer smo do svega ovoga došli zahvaljujući vama, uvaženi čitatelji!

Redakcija portala GS press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here