Postalo je pravilo da se u Gospiću traži mjesto više kada se god priređuje neka humanitarna priredba. Tako je bilo i večeras u Kinu „Korzo“. Nakon što su rasprodane sve ulaznice za humanitarnu priredbu pod nazivom „Najljepši glasovi za Pčelice“, organizatori su od domaćina doslovno tražili svaku slobodnu stolicu. Dvorana u kojoj se inače smjesti  300-tinjak  posjetitelja, večeras je bila prava košnica. Kako i ne bi kada Udruga roditelja djece s posebnim potrebama“Pčelice“ slavi svoju šestu obljetnicu postojanja. U uvodnom dijelu se predsjednica udruge Željka Šikić zahvalila svima koji su sve ove godine pomagali rad udruge, a čiji odlični rezultati nikoga nisu ostavili ravnodušnog. Predsjednica Šikić se zahvalila Gradu Gospiću na svesrdnoj potpori, osnovnim školama i ostalim ustanovama. A onda je započela pjesma.

Vidjeli smo i slušali 8 mladih talenata, u 11 pjevačkih nastupa. Odmah treba istaknuti da je svaki od pjevačica i pjevača bio nagrađen frenetičnim i burnim pljeskom krcate dvorane. U mukama je bio i stručni žiri jer je doista bilo teško odabrati najbolje.  Ipak je publika izglasala nastup natjecatelja Ana Štimac i Mateo Prša za prvo mjesto.  Uz glas publike, složio se i stručni žiri koji je također izglasao ovaj par za najbolji nastup.  Drugo mjesto je osvojila Iva Rukavina, a treće Sanja Ivšinović.  Za najsimpatičniji nastup osvojio je trio Alić, Šarić i Milković.

Stručni žiri je imao dva pomoćnika koji su odabrani putem publike, tj., onaj tko je našo pakovanje meda ispod sjedala postao je pomoćnik žirija.  Jedan od pomoćnika je bio Slaven Stilinović, mada moramo napomenuti da je “medeno” izgledao sa svojim pčelinjim antenicama!

GS Press/N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.