Četvrti po redu Najljepši glas za „Pčelice“ održat će se u srijedu, 4. prosinca 2019. godine u Kinu „Korzo“ s početkom u 19h. Sponzor priredbe je HDS ZAMP.

Cilj ove humanitarne glazbene priredbe je upoznati naše sugrađane i javnost o godišnjem radu Udruge „Pčelice“, podržati projekt „Palčić gore“ te velikim i zasluženim pljeskom podržati ovogodišnje izvođače. Kao i uvijek, organizacijski tim – Marinela Božić, Debora Lukac, Dino Jelinić, Mario Milovac i Andrej Karić  marljivo vježbaju s izvođačima i pripremaju program koji ove godine ima i dva iznenađenja. Naravno da ćete morati doći i sami saznati o čemu je riječ, a „Pčelice“ vam mogu jedino obećati da će biti magično.

Isto tako, pred „Pčelicama“ je jedan izazov za koji vjerujemo da ćemo uz pomoć naših sugrađana što uspješnije riješiti. Naime, donacije uplaćene na žiro-račun „Pčelica“ tijekom studenoga i prosinca 2019. godine utrošit ćemo na terapije neurorehabilitacije robotikom za jednog malog, ali hrabrog korisnika „Pčelica“ (cijena terapija za 12 tjedana iznosi 140.000,00 kn). Velika nam je želja osigurati mu što više terapija što bi u konačnici rezultiralo stabilizacijom i jačanjem trupa te samostalnim hodom i kretanjem (svi podaci dostupni su u Udruzi).

Zato pozivamo svakoga tko želi i može da podrži ovu akciju donacijom u okviru svojih mogućnosti. Zahvaljujući donacijama, „Pčelice“ jako uspješno godišnje provode kontinuirano niz aktivnosti i ovim putem se želimo zahvaliti svakome tko nam je pomogao svojom donacijom, svojim radom, trudom i vremenom.

Od srca vam hvala što zbog vas mi i dalje uspješno djelujemo.

S nestrpljenjem očekujemo još jednu večer ispunjenu glazbom, nastupima odličnih izvođača, mrvicom magije i naravno, pozitivnom atmosferom. Molimo vas da budete podrška našim izvođačima, da na par sati zaboravite brige, da vas dlanovi zabole od pljeska, a obrazi od ponosnih osmijeha i da skupa s nama dostojno obilježite jedan od najdražih događaja „Pčelica“.

Vidimo se u srijedu u Kinu „Korzo“!

Gs Press / Udruga Pčelice

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.