Kako još ništa nije službeno objavljeno od strane MUP-a, portal GsPress raspolaže neslužbenim informacijama da Ante Podnar ostaje načelnik Policijske uprave ličko-senjske.

Jučer je MUP objavio interni oglas za načelnike/ce policijskih postaja pa tako danas dobro obaviješteni izvor iz ureda samog načelnika policije javlja kako Podnar za sebe stvara novi tim koji će u idućem petogodišnjem razdoblju rukovoditi ličkom policijom.

Tako za najveću policijsku postaju Gospić rukovodeće mjesto je namijenio svom bliskom prijatelju i suradniku Marku Došenu. U PP Karlobag za načelnika ima namjeru postaviti Kristijana Farkaša-svoga zeta. Pošto je zadovoljan sa radom načelnika u PP Novalja i PP Senj pa iste namjerava zadržati na sadašnjim pozicijama. Također namjerava zadržati na poziciji načelnika PP Donji Lapac i svog dugogodišnjeg suradnika i bliskog prijatelja Stjepana Sabljića. Najveću promjenu u visokom menadžmentu načelnik PU Podnar ima namjeru izvršiti u PP Otočac gdje radi podizanja sigurnosti na višu razinu želi postaviti dosadašnjeg zamjenika načelnika PU Mladena Kranjčevića. Posebice iz razloga jer je Mladen Kranjčević rodom iz Otočca.

Za zapovjednika Interventne policije dobro obaviješteni izvori tvrde da je to glavom i bradom Tomica Starčević. Jedina nedoumica u novom rasporedu policijskih snaga će biti mjesto šefa krim policije koje Podnar ima namjeru povjeriti svom dugogodišnjem prijatelju Ivanu Uremoviću – Ljubi. Nadamo se da će načelnik uspjeti u svom naumu.

Iako su gore spomenute informacije neslužbene, dok MUP ne objavi imena izabranih kandidata one su trenutno najtočnije.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.