Već petnaestu godinu za redom gospićki Dječji vrtić „Pahuljica“  svake godine nas uveseljava svojim maskenbalom. Tako je bilo i danas na Trgu Stjepana Radića. Mnogi  gledatelji ove predivne manifestacije  bili su skloni tvrditi kako je uočljiva razlika  maskenbala u odnosu od onih iz prijašnjih godina. Po riječima mnogih, današnji je maskenbal bio najbolji od njegova postojanja!!!

Bez obzira koliko su ove tvrdnje utemeljene, djeca i njihove tete danas su doista imali što pokazati. Na pozornici se izmijenilo osam maškaranih skupina različite tematike. Od klaunova, kuhara, preko diplomaca(štreberi!), lego kockica, pa do karata. Osim sjajnih maškara imali smo prilike slušati dječje recitacije, male igrokaze i pjesme.

-Na Velebitu zima vlada, a u Gospiću maškare-bila je tek jedna od recitacija malih maškara. U ovogodišnjoj maskiranoj koloni sudjelovalo je više od 100 djece, a maski su se prihvatile i sve tete. Ovaj doista impresivan prizor pljeskom je podržalo mnoštvo mama, tata, djedova, baka i prolaznika. Ono što je najvažnije u ovoj priči jest tradicija koja u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ ne blijedi, već se razvija i svake godine nas ugodno iznenadi obiljem dobrih kreacija i glumačko-recitatorskim umijećem mališana. Svaka pohvala malim maškarama!!!

GS Press/ foto: N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.