Na 32. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara koji okuplja najuspješnije puhačke orkestre iz cijele Hrvatske, a koji se održao ovog vikenda u Novom Vinodolskom, od dvanaest orkestara u D kategoriji, Puhački orkestar Gospić osvojio je brončanu plaketu sa osvojenih 78,63 bodova od ukupno 100 bodova.

 

Orkestre su ocjenjivali stručno povjerenstvo u sastavu: Ivan-Josip Skender, Vanja Lisjak i Miro Saje dok su u konkurenciji s našim orkestrom  nastupali: Limena glazba „SV. Martin“, Puhački orkestar KUD-a „LIRA Kraljevec na Sutli, Dječji orkestar Puhačkog orkestara Zaprešić, Glazba Jakšić, Gradski puhački orkestar „Krešimir“ Kutina, Gradska glazba Našice, Puhački orkestar HKUD-a „Željezničar“ Zagreb, Općinska glazba Baška voda, Pomladak  puhačkog orkestra DVD-a Stankovo,  Puhački orkestar Daruvarskog Brestovca i Končanice i Puhački orkestar općine Domašinec.

Svoj nastup na 32. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara, Puhački orkestar Gospić izborio je u regionalnom natjecanju na 19. Smotri puhačkih orkestara Karlovačke županije.

Gs Press / POU Glazba

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here