Muž prebio ženu i strpao je u prtljažnik

0

Muž koji je prebio ženu i strpao je u prtljažnik prijavljen za pokušaj ubojstva.

39-GODIŠNJI muškarac koji je ovog četvrtka prebio svoju suprugu i majku njihovo dvoje maloljetne djece prijavljen je za pokušaj ubojstva, izvijestili su danas iz PU zagrebačke. Osim toga, prijavljen je i za dva kaznena djela povrede djetetovih prava. Nad muškarcem je završeno kriminalističko istraživanje, a kaznena prijava dostavljena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Izudarao 26-godišnju suprugu tvrdim predmetom te je ugurao u prtljažnik auta

Podsjetimo, ovog četvrtka, 31. siječnja, u popodnevnim satima na području Peščenice 39-godišnji muškarac došao je po djecu kako se dogovorio sa svojom 26-godišnjom suprugom.

Kada su se našli, muškarac joj je prišao i tvrdim predmetom je izudarao po glavi. Potom ju je ugurao u prtljažnik svoje Škode.

Napadnutoj ženi su u pomoć priskočili građani koji su cijeli događaj vidjeli. Policija je javila kako je jedan od svjedoka maloljetna osoba, a druge dvije su punoljetne. Oni su skupa uspjeli odgurnuti muškarca koji je napao ženu od vozila i tako su joj pomogli da pobjegne od napadača.

Nesretna žena skrila se u obližnju zgradu, a muškarac se s djecom, koja su već bila u njegovom vozilu, odvezao s mjesta događaja.

Napadnutoj ženi je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a liječnici su utvrdili da je teško ozlijeđena.

Muškarca je policija pronašla oko ponoći

Nakon napada 26-godišnja žrtva napada objavila je Facebook status sljedećeg sadržaja: “Višestruki prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi, vjerojatno idem na operaciju, desna šaka u potpunosti slomljena… Sve to mi je učinio Tomislav I., koji je sada u bijegu od policije. Sa sobom je odveo i dvoje naše maloljetne djece.”

Policija je oko ponoći muškarca pronašla na području Osječko-baranjske županije.

Gs Press / index.hr

https://www.index.hr/vijesti/clanak/muz-koji-je-prebio-zenu-i-strpao-je-u-prtljaznik-prijavljen-za-pokusaj-ubojstva/2060980.aspx?fbclid=IwAR3Ar6zVgWxvzym6KZxX5o7QPZe2tyr2SKMJvlNscDfJHVJzFWxveDsBsOg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.