Od 2012. godine inicijativom tadašnjeg župnika mons. Mile Čančara i s. Velimire Marinović, dobrotom i toplinom srca Misijska zajednica župe Navještenja Blažene Djevice Marije, Gospić ručno izrađuje ukrase, kolače i ostale prigodne poklone i prodaju ih na Misijsku nedjelju.

Ove nedjelje, na 2. nedjelju došašća, Misijska zajednica je ručno izrađene božićne ukrase tijekom nedjeljnih misa prodavala. Prihode od prodaje donirali su Josipu Kolačeviću.

Josip Kolačević, sedamnaestogodišnji je dječak iz grada Gospića, koji je prošle godine prilikom pada doživio tešku ozljedu.

Posljednjih godinu dana, građani grada Gospića pokazali su da imaju veliko srce za potrebite, a posebno su u nekoliko navrata prikupljali za Josipa, gdje možemo istaknuti malonogometni turnir u Gospiću.

Tijekom Josipovog boravka u Varaždinskim toplicama, Josipa su posjetili izbornik Zlatko Dalić, HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić te član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik NS Varaždinske županije Nenad Horvatić.

Kako bi Josipov oporavak prošao što bezbolnije, za njegovo daljnje liječenje, potrebna su financijska sredstva. U vrijeme došašća, otvorimo naša srca i pomozimo najpotrebnijima. Svaku svoju kunu podijelite najpotrebnijima, jer više nego što mislite, ona će vrijediti i izmamiti osmijeh na lice našem Josipu.

Josipu možete pomoći uplatom na žiro-račun: HR3723400093204424633 (Banka: PBZ, na ime: Lucija Kolačević.)

Misijska zajednica župe NBDM u Gospiću

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.