I Ministarstvo uprave potvrdilo je da odluka o ukidanju prireza u Gospiću nije protuzakonita. To je još jedan udarac Karlu Starčeviću i njegovom pokušaju manipulacije lažima. U odgovoru Ministarstvo uprave decidirano stoji: „iz dostavljene dokumentacije proizlazi da na 26.sjednici Gradskog vijeća Grada Gospića NISU POVRIJEĐENE ODREDBE ZAKONA O LOKALNOJ I PODRUČNOJ SAMOUPRAVI.

Nadalje Ministarstvo uprave navodi da su odluke donijete propisanim brojem glasova te zaključuju: U okviru djelokruga ovog Ministarstva nema osnove za daljnje postupanje što znači da su odluke zakonite.

Na ovaj način još je jednom potvrđeno da je HDZ sa koalicijskim partnerima donio zakonitu odluku koja će dovesti do povećanja mirovina i plaća.

Da se prisjetimo: na adresu portala Gs Press stiglo je priopćenje gradonačelnika Karla Starčevića koje ponovno obiluje hrpom laži i neutemeljenih prozivki. Naime, Starčević je u dopisu odluku o ukidanju prireza nazvao nezakonitom i to stavio u “usta” Ministarstvu financija, iako je iz dopisa vidljivo da to nije točno.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.