Župan dr. Darko Milinović primio je danas Voljena Grbca, dugogodišnjeg solista opere HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke i pjevačkog mentora „Senjskog Pavarottija“ Mateja Prpića  te Roberta Grubišića, direktora Adria Recordsa koji su informirali Župana o pjevačkoj karijeri i planovima malog Mateja na glazbenoj sceni.

15. svibnja Matea očekuje  nastup u dvorani „Vatroslav Lisinski“ na koncertu „Najljepša hrvatska glazbena obiteljska priča“ te  u lipnju nastup na poznatom festivalu Melodije Istre i Kvarnera.  U produkciji Adria Records Matej priprema i svoj prvi nosač zvuka, CD sa najvećim glazbenim uspješnicama iz njegovog repertoara.

Župan Milinović istaknuo je kako se  ponosi Matejom i njegovim  talentom  i dosadašnjim uspjesima kao što je nastup na talent showu „Supertalent „ gdje je ušao u polufinale. Također, Župan je naglasio  kako je Matej već sad postao  prepoznatljiv glas Ličko-senjske županije  u prilogu čemu govori i njegov nadimak „Senjski Pavarotti“ kako su ga prozvali hrvatski mediji. Istaknuo je kako će županija  svakako pratiti i  u okviru svojih mogućnosti  financijski podržati izdavanje prvog nosača zvuka na čemu su mu Mateovi mentori srdačno zahvalili.

Gs Press / Kabinet župana Ličko-senjske županije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.