Nakon što je jučer kandidat za župana ličko-senjskog dr. Darko Milinović na press konferenciji najavio drugu etapu predizborne kampanje koalicije HDZ-HSS-HSP AS-HSU pod sloganom „Započnimo novu priču“, iz cijele Ličko-senjske županije stizale su brojne poruke potpore. Pri tome su se posebno isticali mladi koje su oduševili konkretni projekti što bi ovom dijelu Hrvatske trebali označiti nova i bolja vremena. Sve je kulminiralo današnjim okupljanjem više stotina mladih u gospićkom KIC-u koji su došli dati potporu dr. Milinoviću i njegovom timu.

Dr. Milinović je ponovio svoju vjeru u mlade te ovaj veliki broj mladih ljudi nazvao svojim proširenim Izbornim stožerom, snagom koja se izdiže svojom pozitivnom energijom i htijenjem za stvaranjem bolje sutrašnjice.
Budući smo od dr. Milinovića navikli da govori „bez rukavica“ tako se i danas osvrnuo na neke natpise u medijima vezane uz fotografiju objavljenu na jednom facebook-profilu. Prema njegovim riječima svoje stavove o totalitarnim režimima izrekao je u puno navrata, pri čemu je i danas dosljedan. Mlade je pozvao da se ponose svojom Domovinom i dosezima Domovinskog rata, svojim korijenima i nacijom.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.